Se spune ca adevarata bogatie nu e data de valoarea lucrurilor
care ne apartin, ci de experientele pe care le traim.

Despre noi

  • Suntem o agentie de turism turoperatoare acreditata IATA
  • Oferim servicii turistice corporate, dar si individuale, incoming & outgoing
  • Suntem o echipa bine antrenata, formata din oameni cu experienta de peste 15 ani in domeniu
  • Acordam asistenta 24h/ 24h
  • Participam in permanenta la targuri, training-uri, seminarii pentru a fi la curent cu ultimele noutati in domeniu
  • Actionam rapid si profesionist pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri
  • Construim relatii de business bazate pe o atitudine onesta, de incredere fata de parteneri

Oferta de servicii

Ticketing – oferim bilete de avion
pentru orice destinatie nationala/ internationala, accesand mai multe sisteme de rezervari (Amadeus, Worldsplan) – optimizarea costurilor cu transportul aerian.
Servicii de cazare si masa in tara si strainatate
avem parteneriate cu cei mai importanti wholesaleri din domeniu (Hotelbeds, Travel Sale, Hotelcon, Omega) care ne permit sa eficientizam costurile cu cazarea si masa pentru deplasarile angajatilor.
Servicii de rent – a – car, transfer, ghid
prin contractele pe care le avem cu firmele de profil (Sixt, Hertz, Europcar etc.),  oferim solutii complete la preturi excelente.
Emiterea de asigurari de sanatate
simple, complexe de calatorii de afaceri, storno etc.
Evenimente corporate & intalniri de afaceri
prin parteneriatele pe care le avem cu operatori locali, din tara sau straintate, oferim o gama larga de servicii personalizate pentru diverse tipuri de evenimente: lansari de produse, conferinte de presa, simpozioane, cocktail-uri, training-uri.
Participari la congrese, conferinte, seminarii.
Programe  de incentivare
indiferent ca este vorba despre un grup restrans sau un grup de mari dimensiuni, avem propuneri adaptate cerintelor si specificul fiecaruia.

Beneficii
pentru angajatii companiei

Reduceri

Reward*

Rezervari sistem on-line Booking.com
bani inapoi, 3% din valoarea rezervarii
Servicii clasice agenție –  la 6 calatorii cu agentia My Passport (cazare & transport) oferim, fara tragere la sorti, un premiu ce poate fi un sejur, o participare la un eveniment cultural/ sportiv, pachet city break si multe alte variante
* mai multe detalii gasiti in cadrul clubului My Passport Travel Club

Partener “Salvati Copiii”
Campania “Bun venit pe lume”

Campania “Bun venit pe lume” este derulată de Organizația “Salvati Copiii si face parte dintr-un program complex “Fiecare copil contează” ce are ca scop diminuarea cu 15% a ratei mortalitații infantile si a mortalității copiilor sub cinci ani in perioada 2010-2015.

Campania “Bun venit pe lume”, inceputa in 2013, are drept scop dotarea maternităților si secțiilor de neonatologie din Romania cu incubatoare si echipamente medicale performante destinate salvării si imbunatățirii stării de sănătate a copiilor nascuti prematur, precum si acordarea de suport pentru mamele aflate in dificultate pentru salvarea si ameliorarea stării de sănatate a bebelusilor născuți prematur.

Parteneriatul dintre agenția de turism My Passport Travel & Events și Organizația “Salvați Copiii” consta in donarea a 2% din incasările agentiei catre organizație in vederea susținerii campaniei “Bun venit pe lume”.

“Bun venit pe lume” este o campanie emoționantă, daca ne gandim la numarul mare de copiii de la noi din țară care nu au șanse sa trăiască.

“Ne dorim ca prin implicarea in această campanie să atragem atenția că fiecare dintre noi poate contribui la salvarea unor vieți de copii si să demonstrăm ca donațiile pot avea un rezultat direct in numarul de vieți salvate.”
My Passport Travel